Брендови

Подготвени за вирални хитови

Спремате нова кампања?

Сега е време да не контактирате!

Ready to create buzzzzz

Базери

Само за влијателни

BuzzBase им дава шанса на вистинските влијателни да заработат преку нивните споделувања и способноста да креираат галама (buzz) околу конкретна содржина. Биди базер и заработувај! BuzzBase нема автоматски објави во ниту еден сегмент.

На своите базери им дава комплетна контрола над објавите и на тој начин ја задржува оригиналноста на секој автор и ја поттикнува креативноста и талентот за креирање вистински buzz. Нашите базери се внимателно избрани и се вистинскиот избор за старт на кампања.Подготвен си да заработуваш?
Креирај ја својата сметка и започни веднаш со споделување!

Meet real influencers, immediately!

Дознај повеќе

Клиенти

Имате прашање?

Слободно пишете ни што ве интересира
Google+